Prawdziwy pizzaiolo

Założycielem Terra Nostra jest Kamil Mikosz, niezwykle doświadczony pizzaiolo. Uczył się pod auspicjami najlepszych mistrzów sztuki, m.in. członka włoskiej reprezentacji w mistrzostwach w robieniu pizzy. Spędził 26 lat we włoszech i 8 lat w włoskich pizzeriachrestauracjach, przygotowując wyśmienite dania. Sam również uczestniczył w różnych konkursach i mistrzostwach świata w przygotowywaniu pizzy i na wielu z nich osiągnął wysokie noty.

W trakcie swojej działalności we Włoszech zdobył również potrzebną wiedzę umożliwiającą tworzenie pysznych dań bezglutenowych, przystosowanych dla osób z celiakią.

Cały ten bagaż doświadczeń, umiejętności i miłość do włoskiej kuchni postanowił przynieść do Polski, przywożąc do Miejsca Piastowego typowe włoskie potrawy.

101orig
92orig
111orig
121orig

dyplom2orig
dyplomorig
dyplom3orig
dyplom4orig
dyplom51orig

 

W naszym Serwisie używamy plików cookies. Korzystając dalej z Serwisu, wyrażasz zgodę na stosowanie plików cookies zgodnie z Polityką prywatności. Wyrażenie zgody jest dobrowolne, w każdej chwili można ją cofnąć poprzez zmianę ustawień dotyczących plików „cookies” w używanej przeglądarce internetowej. Kliknij „Akceptuję”, aby ta informacja nie wyświetlała się więcej.