Dania bez glutenu

Dania bez glutenu stanowią jedną z głównych pozycji menu naszej restauracji. Wiemy, jak trudne jest odpowiednie zbilansowanie posiłku w przypadku chorób związanych z nietolerancją glutenu. Mamy w ofercie wiele różnych dań, sałatek czy też przekąsek, które zachwycają smakiem i aromatem. Starannie wyselekcjonowane, wysokiej jakości mieszanki mąk oraz produkty od sprawdzonych dostawców pozwalają nam przygotować bezpieczne potrawy.

polewanie sałatki oliwą

 

 

Pizza bez glutenu w tradycyjnym włoskim wydaniu

Jako jeden z nielicznych lokali na południu kraju mamy w ofercie pizzę bez glutenu w tradycyjnym włoskim wydaniu. Dieta bezglutenowa nie rozpieszcza, zmusza chorych na celiakię do rezygnacji ze spożywania wielu potraw. Nasz szef kuchni — pizzaiolo Kamil Mikosz, łamie stereotypy i uważa, że ten rodzaj diety nie musi być nudny i monotonny. Jego doświadczenie i zamiłowanie do gotowania zaowocowało specjalną recepturą ciasta bez glutenu, które w pełni oddaje smak włoskiej pizzy.

Serdecznie zapraszamy do skorzystania z naszej oferty. Oferujemy obiady domowe, pizze i makarony nie tylko w wersji klasycznej, ale także wegetariańskiej. Dla tych osób, które nie mogą odwiedzić nas osobiście, umożliwiamy zamówienie jedzenia online lub telefonicznie.

 

Menu